Voor nauwkeurig uitgevoerde nieuwbouwprojecten

U hebt er lang van gedroomd en misschien zelfs een paar nachten wakker van gelegen vooraleer u er ... nog eens diep over nagedacht. Maar nu is het zover: niets kan u nog tegenhouden om uw droomhuis of handelspand te realiseren. U hebt een architect geëngageerd en bent nog op zoek naar een betrouwbare partner om de ruwbouwwerken aan te vatten.

D&D Vercamer wil als geregistreerd aannemersbedrijf graag meewerken om uw nieuwbouwproject te realiseren. U kan bij ons terecht voor open, halfopen, gesloten bebouwing en appartementen, in de stijl die u verkiest. Of u nu een villa of een rijwoning wilt bouwen, door onze jarenlange ervaring staan we garant voor een nauwkeurige uitvoering van uw plannen en een hoogwaardige afwerking van uw bouwproject.

Onze manier van werken

Onze samenwerking start met een grondige bespreking van het plan met uw architect. We overlopen de belangrijkste bouwaspecten, de bijzonderheden van de bouwgrond, de bouwvoorschriften, de gekozen bouwstijl, de indeling van de woning en de gewenste afwerking. Op het einde van dit eerste contact kunnen we nauwkeurig de omvang en de duur van de werken bepalen en een sluitende offerte opstellen. Als u dat wenst adviseren we u ook graag bij het kiezen van bouwmaterialen.

Zo u dat wenst, werken we alle fases van uw nieuwbouwproject tot in de kleinste details af. Wilt u bepaalde werken echter zelf uitvoeren, dan is dat zonder meer bespreekbaar.

Hiervoor kan u op ons bouwen:

  • Grondwerken
  • Funderingswerken
  • Rioleringswerken
  • Metselwerk
  • Bekistingen
  • Afbraak