Twintig jaar ervaring in nieuwbouw en renovatie

In de ruime regio rond Deinze en Aalter is aannemersbedrijf D&D Vercamer al twintig jaar een vertrouwde naam als het gaat over nieuwbouw en renovatie. Bouwen en verbouwen Op ons palmares staan een hele reeks nieuwbouwprojecten in verschillende stijlen. Bovendien merken we aan ons orderboekje dat het verbouwen van bestaande woningen ook weer helemaal in is.

Optimale kwaliteit voor een eerlijke prijs

Aannemersbedrijf D&D Vercamer is een geregistreerde aannemer met een gezonde filosofie. Elk project, groot of klein, is voor ons een visitekaartje waarmee we toekomstige klanten willen overtuigen. Voor ons werk vragen we een eerlijke prijs. We maken er bovendien een erezaak van om de vaste kosten tot een minimum te beperken. In ruil krijgen onze klanten optimale kwaliteit in aanpak en afwerking. Respect voor de afgesproken planning staat daarbij te allen tijde voorop.

Flexibele aanpak

Bouwen en verbouwen doe je niet elke dag. Het zijn plannen die gepaard gaan met het nemen van belangrijke beslissingen en financiële engagementen. Vertrouwen in de aannemer die de ruwbouw voor zijn rekening neemt, is daarom van cruciaal belang. D&D Vercamer is een kleinschalig bedrijf dat met beide voeten op de grond staat. Wij zijn daarom de ideale partner voor particulieren die hun droomwoning willen realiseren. Snelle en eenvoudige bedrijfsbeslissingen zorgen ervoor dat we flexibel kunnen inspelen op onvoorziene omstandigheden. Bouwheren appreciëren in het bijzonder het directe contact met zaakvoerder XX. Hij staat garant voor een vlotte aanpak van de werken en een intensieve samenwerking met de architect en de andere aannemers op de werf.